Professionele gevelreiniging? Wij voeren dit uit.

Is uw gevel toe aan een grondige reiniging? Ontzie uzelf van onhandig werk en besteed het uit aan ons. Met een team aan specialisten laten we uw gevel weer stralen als nooit tevoren!

Gevelreiniging brengt vele voordelen met zich mee

Op de eerste plaats zorgt gevelreiniging ervoor dat aanslag en vuil verleden tijd zijn. Maar bent u op de hoogte van de andere voordelen die gevelreiniging met zich meeneemt?

  • Zo draagt een gereinigde gevel bij aan de waardestijging van uw pand. Een fijne bijkomstigheid wanneer u op het punt staat om uw woning te laten taxeren voor eventuele verkoop.
  • Daarnaast zorgt gevelreiniging ervoor dat u zowel de buiten- als de binnenmuur beschermt. Uw gevel wordt blootgesteld aan algengroei, luchtvervuiling én de Nederlandse seizoenen.
  • Daarnaast is het een veilige optie: bij gevelreiniging werkt u ook op hoogte. Afhankelijk van de hoogte van uw woning moet er bij de reiniging vanaf een ladder worden gewerkt. En laat ons team aan schoonmaak specialisten daar nu ervaren in zijn!

Frizz Cleaning zorgt dus voor gemak, veiligheid én hygiëne!

gevelreiniging_frizz-cleaning

Kies bij gevelreiniging voor specialisten en de juiste materialen

Wat kost gevelreiniging?

Bij gevelreiniging hebben we het over een specialistische schoonmaak. Hiervoor werken we bij Frizz Cleaning uitsluitend met een vanaf prijs. Elke gevel is anders in hoogte en oppervlakte. Daarbij bepaalt ook de huidige status deels de uiteindelijke prijs. 

Gevelreiniging op zakelijk terrein

Uw bedrijfspand is deels uw visitekaartje. Extra belangrijk dus om deze goed te onderhouden. Wilt u de gevel van uw zakelijke pand laten reinigen? Dan begrijpen we bij Frizz Cleaning dat we snel en grondig te werk moeten gaan. U wilt natuurlijk wel de uitstraling hebben die uw bedrijf verdient.

Gevelreiniging op privé terrein

Uw woning is een thuis, een plek waar u veel tijd doorbrengt en trots op bent. Daarom begrijpen we maar al te goed dat we bij de gevelreiniging van uw woning oplettend te werk moeten gaan. Bij Frizz Cleaning garanderen we u dat de gevelreiniging geen beschadigingen geeft aan ramen en kozijnen. Ons team gaat pas aan de slag wanneer alles zorgvuldig is voorzien van bescherming.

Frizz Cleaning bus

Wilt u meer weten over een van onze schoonmaakdiensten?

Wilt u meer informatie of een offerte? We sturen graag een specialist om eens naar u situatie te komen kijken. Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid

    Lees ons Privacybeleid