Waterschade schoonmaken? Wij komen direct in actie!

Waterschade schoonmaken, niemand zit er op te wachten en het gebeurt vaak op onverwachte momenten. Ofwel wanneer het nét niet uitkomt. Bij Frizz Cleaning hebben we alle kennis in huis voor het verhelpen van de waterschade. Dus staat het water u letterlijk en figuurlijk tot aan de lippen? Twijfel dan niet en laat een van onze specialisten bij u langskomen.

Wacht niet te lang met het schoonmaken van de waterschade

Wist u dat hoe langer u wacht met het handelen na schade, hoe groter deze wordt? Dit komt door de luchtvochtigheid, de kamertemperatuur en de luchtcirculatie die alle drie terug onder controle moeten komen. Snel handelen voorkomt vervelende geuren en niet onbelangrijk: het voorkomt schimmels en meeldauw.

Laat u voor langere tijd water in uw kelder of pand staan? Dan loopt u ook het risico dat er schade aan het pand ontstaat. De structuur en fundering van het pand worden aangetast doordat het water zich gaat absorberen in vloeren, plafonds en muren.

Onze manier van werken

Genoeg redenen om direct over te gaan op actie bij waterschade. Vanuit Frizz Cleaning beginnen we met het wegpompen van het water. In overleg halen we uw meubels of spullen uit de ruimte om verdere schade daaraan te voorkomen.

Wanneer de ruimte leeg en watervrij is beginnen we met het drogen van de ruimte. Als dit effect begint te tonen gaan we over tot de daadwerkelijke schoonmaak. Onze tip? Maak direct foto’s van de schade zodat u deze kan doorgeven aan de verzekering. De schade aan uw inboedel zijn namelijk wel voor eigen rekening!

Waterschade schoonmaken

Het schoonmaken bij waterschade behoort tot vakkundig werk

Frizz Cleaning staat u bij voor het schoonmaken bij waterschade!

Verhelpen van de waterschade vloer

Waterschade op uw (houten) vloer is erg vervelend. Ook hierbij geldt: onderneem direct actie om verdere schade te voorkomen. Uw planken gaan verkleuren, trekken krom en ook hier ontstaat vrij snel schimmel. Vanuit Frizz Cleaning weten we raad met het drogen van ieder soort (houten)vloer. Twijfel bij schade dus niet en schakel ons direct in!

Waterschade kelder

Waterschade in uw kelder kan letterlijk op ieder moment gebeuren, en hangt vaak niet af van een buitje meer of minder. Ons team neemt uw kelder onder handen door deze leeg te halen, te drogen en vervolgens schoon te maken. Maar vergis u niet in de tijd die dit in beslag neemt. Het goed laten drogen van uw kelder kan tot twee weken duren.

Waterschade huurwoning

Heeft u waterschade aan uw huurwoning? Dan is de woningeigenaar hiervoor verantwoordelijk. Wij komen graag in actie om de schade in te dammen en alles weer netjes en schoon aan u op te leveren.

Frizz Cleaning bus

Wilt u meer weten over een van onze schoonmaakdiensten?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze tarieven en kom met ons in contact!

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid

    Lees ons Privacybeleid