Terrasreiniging noodzakelijk? Ons team staat direct voor u klaar!

Uw terras laten reinigen is een specialistische zaak waarbij verschillende aspecten om de hoek komen kijken. Ideaal dus om het te uit te besteden aan vakmensen. 

Reinigen van terras of oprit

Uw terras of oprit laten reinigen is een specialistische zaak waarbij verschillende aspecten om de hoek komen kijken.

Naast dat een schoon terras een prettig aanzicht is, heeft terrasreiniging nog een urgente reden: Het zorgt voor veiligheid! We halen vuiligheid, mos en onkruid uit de voegen van de tegels waarbij we de voegen ten alle tijden in tact laten. Mocht het voorkomen dat de voegen om wat voor reden toch te ver open gaan, dan kunnen we deze weer opnieuw vullen en/of herstellen.
We gaan aan de slag met een grondige reiniging zonder uw terras hierbij te beschadigen.

Daarnaast zorgen we voor een minimale aanslag op het omliggende groen, door de juiste middelen toe te passen. Ons doel? Een schoon en veilig terras en daarmee een mooi aanzicht van uw woning of pand!

Terrasreiniging

Snelle en vakkundige terrasreiniging

Wat kost gevelreiniging?

Bij terrasreiniging spreken we over een specialistische manier van reinigen. Daarom werken we hierbij met een ‘vanaf’ prijs. Afhankelijk van de oppervlakte van het terras bepalen we de uiteindelijke prijs. Bekijk hier onze vanaf tarieven.

Professioneel terras laten reinigen

Heeft u een horecazaak met terras of een terras bij uw bedrijf? Bij Frizz Cleaning begrijpen we maar al te goed dat het hierbij ook deels om uw visitekaartje gaat. Een snelle en grondige reiniging is hierbij vaak de wens, zodat u er zo min mogelijk overlast aan ervaart.

Privé terras laten reinigen

Het terras in uw tuin is vaak een geliefde plek. Bij Frizz Cleaning reinigen we uw terras dan ook met voorzorg en behoud van de fijne plek. We gaan professioneel voor u te werk zodat u zo snel mogelijk weer geniet uw achtertuin. Kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Frizz Cleaning bus

Wilt u meer weten over een van onze schoonmaakdiensten?

Wilt u meer informatie of een offerte? We sturen graag een specialist om eens naar u situatie te komen kijken. Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid

    Lees ons Privacybeleid