Schoonmaak na lijkvinding? Wij nemen graag het werk uit handen

Schoonmaak na lijkvinding, een heftige klus die een erg zware lading kan hebben. Frizz Cleaning begrijpt dit als geen ander en biedt hulp om dit proces voor u uit handen te nemen. Ons team staat klaar om met professionele middelen de schoonmaak aan te gaan.

De juiste middelen voor de schoonmaak na lijkvinding

Frizz Cleaning beschikt over de juiste kennis en middelen om schoonmaak na lijkvinding uit te voeren. Met een team aan specialisten gaan we aan het werk. Bij de schoonmaak na overlijden is er in veel gevallen spraken van lijkvocht en bloed. Met behulp van de juiste reinigingsmiddelen en machines verwijderen we deze traumatische plekken voor u. Ons professionele team maakt niet enkel schoon, maar desinfecteert en lucht de ruimte of woning ook.

Frizz Cleaning staat u bij

Mocht u te maken krijgen met een overlijdensgeval en kunt u onze hulp goed gebruiken? Bij Frizz Cleaning ontzorgen we u graag bij de schoonmaak na lijkvinding. Ons team begrijpt de complexe situatie waarmee u te maken krijgt en zal dan ook met alle respect de woning of ruimte behandelen. Ons doel? Het opleveren van een schone ruimte of woning zonder nare luchtjes of eventuele sporen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande mogelijkheden.

Schoonmaak na lijkvinding

Het schoonmaken na het overlijden van een persoon behoort tot vakkundig werk

Frizz Cleaning staat u bij!

Bij Frizz Cleaning gaan we vakkundig te werk

Bij het zuiveren van een woning of ruimte na lijkvinding, spreken we over een zeer gespecialiseerde manier van schoonmaken. Dit komt door de hygiƫnische aspecten die komen kijken bij een overleden lichaam en het proces tot ontbinding.

Neem geen risico's bij de schoonmaak na lijkvinding

Soms gaat er een langere tijd overheen voordat een lijk wordt gevonden. Hoe meer uren er verstrijken, hoe verder een lichaam in het proces van ontbinding raakt. Er komen geuren vrij, in de vorm van zwaveldioxide, die zich door de ruimtes verspreiden en in het interieur gaan nestelen.

Schakel Frizz Cleaning in voor professionele hulp

Door de bacteriƫle schade is het gevaarlijk om zelf, zonder gespecialiseerde kennis, aan de slag te gaan. Het onvoorbereid en onbeschermd schoonmaken na lijkvinding kan tot verschillende ziektes leiden. Voorzien van professionele kennis gaat Frizz Cleaning daarom graag voor u aan het werk bij het reinigen na overlijden.

Frizz Cleaning bus

Wilt u meer weten over een van onze schoonmaakdiensten?

Wilt u meer informatie of een offerte? We sturen graag een specialist om eens naar u situatie te komen kijken. Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid

    Lees ons Privacybeleid