Specialistisch reinigen? Soms is gewone schoonmaak simpelweg niet voldoende

Wanneer een gewone schoonmaakklus niet voldoende is, trek dan bij Frizz Cleaning aan de bel. Specialistisch reinigen omvat namelijk alles wat niet onder de noemer regulier valt. Specialistisch reinigen is een vak apart én wij beheersen dat. 

✅ Ruim 18 jaar ervaring.

✅ Spoedservice! Binnen 48 uur is de klus geklaard.

✅ Ook in te schakelen voor reguliere klussen als gevel- en terrasreiniging.

Wil je meer weten over deze diensten?

Voor een schoonmaak klus

Badkamer schoonmaak - voor

Na een schoonmaak klus

Na een schoonmaak klus

Ervaren team aan reinigingsspecialisten

Frizz Cleaning heeft de kennis, materiaal en het team in huis om specialistisch te reinigen. Ons team weet raad met alle ruimtes, in de meest bijzondere omstandigheden. Ons schoonmaak-hart begint harder te kloppen bij dit soort uitdagingen. Met onze ervaring bent u bij ons ook altijd op het juiste adres voor advies en ondersteuning.

Specialistisch reinigen is een vak, wij beheersen dat.

Ons schoonmaakteam pakt onder andere de volgende specialistische klussen op:

Schoonmaken na brand- en waterschade

Na een brand- of overstroming is het moeilijk om het overzicht en de schade te overzien. Wij nemen uw zorgen razendsnel uit handen. Ook roetschade, rookschade en geurschade wegnemen kunt u aan ons toevertrouwen.

Schoonmaken na lijkvinding

Frizz Cleaning beschikt de kennis en middelen om specialistische schoonmaak bij lijkvinding uit te voeren. Denk hierbij aan het verwijderen van o.a. lijkvocht en bloed. Dit met behulp van geschikte uitrusting, reinigingsmiddelen en machines.

Gevel-, dak- en terrasreiniging

Naast specialistische werkzaamheden bent u bij Frizz Cleaning ook aan het juiste adres voor het reinigen van uw dak, gevel of terras. Geen reinigingsklus is ons dan ook te gek. Samen met u brengen we bij voorkeur op locatie de gewenste werkzaamheden in kaart.

Frizz Cleaning bus

Wilt u meer weten over een van onze reinigingsdiensten?

Wilt u meer informatie of een offerte? We sturen graag een specialist om eens naar u situatie te komen kijken. Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid

    Lees ons Privacybeleid