Uw woning bezemschoon opleveren? Daarvoor bent u bij Frizz Cleaning aan het juiste adres

Een huis ontruimen is veel meer dan alleen alle inboedel weghalen. Frizz Cleaning is gespecialiseerd in het bezemschoon opleveren van woningen, bedrijfspanden, tuinen en schuren. Of het nu om een villa, flat, loods of seniorenwoning gaat. Ons ervaren team staat voor u klaar om het opleveren uit handen te nemen en verzorgen alles van A tot Z.

Zo zorgen wij voor het opleveren van bezemschone woningen

Samen met u maken we een inventarisatie van wat er moet gebeuren, zodat u zelf in de hand heeft wat er moet gebeuren. Wanneer u met Frizz Cleaning werkt garanderen we dat uw woning bezemschoon wordt opgeleverd en dat dit binnen de gestelde termijn wordt opgeleverd. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken of de verhuurder óf makelaar uw woning afkeurt bij de opleveringsinspectie. Bij ons heeft u dus de garantie dat deze voor 100% wordt goedgekeurd.

Voor de oplevering

afbeelding1

Na een oplevering

Na de oplevering

Uw woning bezemschoon opleveren?

Wij komen graag eens langs om de wensen en behoeften te inventariseren. Samen maken we een aanpak op maat om de werkzaamheden voor u uit handen te nemen. Neem vrijblijvend eens contact op via onderstaande mogelijkheden.

Uw woning bezemschoon laten opleveren? Wij garanderen dat.

Ons schoonmaakteam weet u te helpen met het opleveren van uw:

Opleveren van uw huur- of koopwoning

Wanneer het gaat om het leeg opleveren van uw woning, inclusief het eventueel uitvoeren van kleine reparaties voor een scherp prijs, dan zijn wij de specialist. Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken en een prijsopgave aan te bieden.

Opleveren van uw seniorenwoning

Wanneer het gaat om het opleveren van een seniorenwoning, dan is er bij een verhuizing of overlijden vaak veel te doen. Zelf heeft u waarschijnlijk niet de tijd en energie om alle zaken die komen kijken bij een woning opleveren, uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw gehele woning op een professionele manier wordt opgeleverd.

Bezemschoon opleveren na overlijden

Als u uw oude woning bezemschoon moet opleveren, dan houdt dat in dat u uw huis schoon en netjes achterlaat, zodat nieuwe bewoners hier snel in kunnen trekken. Bij het overlijden van een dierbaar persoon, kunnen wij ons indenken dat u er tegenop ziet om deze werkzaamheden uit te voeren. Wij helpen u graag verder.

Frizz Cleaning bus

Wilt u meer weten over een van onze opleverdiensten?

Wilt u meer informatie of een offerte? We sturen graag een specialist om eens naar u situatie te komen kijken. Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid

    Lees ons Privacybeleid