Woning ontruiming? Doorgaans een zware taak, maar niet voor ons.

Woningontruiming specialist Frizz Cleaning

Het ontruimen van een woning heeft veelal diverse redenen. Soms is de aanleiding een sterfgeval, verhuizing naar een zorgwoning, samenwonen, echtscheiding of faillissement. Welke aanleiding het ook mag zijn; het is altijd een zware klus. In deze gevallen kleven er veel voordelen aan om het uit te besteden. Frizz Cleaning heeft jarenlange ervaring met het ontruimen van huizen, appartementen, bedrijfspanden door heel Nederland.

Wij begrijpen dat u bij het uitbesteden van een ontruiming u een vertrouwd gevoel wil hebben. Het zijn immers uw dierbare en soms ook kostbare spullen die verplaatst worden. Door dit uit te besteden aan een gerenommeerd bedrijf als Frizz Cleaning weet u zeker dat uw spullen in de juiste handen zijn.

Voor een ontruiming

Woningontruiming Helmond

Na een ontruiming

Na een ontruiming

Dit kunt u verwachten bij een woninguitruiming

Een woningontruiming is voor ons nooit hetzelfde. Voor iedere woning moeten weer andere werkzaamheden verricht worden. Koophuizen, huurwoningen en zorg- of verpleegkamers moeten immers allemaal op een andere manier worden opgeleverd.

De standaard werkzaamheden bestaan uit het afvoeren van spullen en de woning opruimen. Na afloop van een ontruiming leveren wij de woning bezemschoon op. Desgewenst kunnen wij ook de gehele woning onderhanden nemen van klusjes als vloerbedekking verwijderen, ramen wassen tot het sanitair poetsen. Hierin is dus altijd alles bespreekbaar en vaak dus mogelijk.

Het ontruimen van een koophuis, huurwoning en zorg- of verpleegkamers is een zware klus. Niet voor ons.

Ons ontruimingsteam pakt onder andere de volgende werkzaamheden voor u op:

Het ontruimen van een seniorenwoning

In een bejaardentehuis, verpleeg of zorgcentrum moet het ontruimen soms snel gebeuren. Wij kunnen vaak snel schakelen en maken het u zo makkelijk mogelijk. Daarbij bent u in de gelegenheid om ook de spullen tijdelijk bij ons op te slaan tegen een prijs per M3

Huis leeghalen na overlijden

Een woning ontruimen na overlijden kan verschrikkelijk moeilijk zijn. Naast dat het ontruimen van een huis an sich al voor spanning zorgt, is een huis leegruimen na overlijden extra emotioneel en dus extra zwaar. Vertrouw daarom op de hulp van een specialist.

Het ontruimen van bedrijfspanden

Tijdrovend, hectisch en soms ook emotioneel. Het ontruimen van een woning of bedrijfspand is een klus waar maar weinig mensen op zitten te wachten. Frizz Cleaning werkt professioneel, discreet, snel en laat alles bezemschoon voor u achter.

Frizz Cleaning bus

Wilt u meer weten over onze ontruimingsmogelijkheden?

Wilt u meer informatie of een offerte? We sturen graag een specialist om eens naar u situatie te komen kijken. Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid

    Lees ons Privacybeleid